posant fil a l'agulla

Ja fa gairebé un any que el S. em va regalar la màquina de cosir i encara no havia ensenyat cap de les meves creacions. La veritat és que tinc uns coneixements mooolt limitats en aquesta matèria però he de dir que m'encanta!
Abans del naixement del Lluc vaig fer aquestes bosses per posar la roba del nen a la bossa
del cotxet.
Són molt senzilles però m'encanten!



un 13 de juny molt diferent



Qui m'ho anava a dir que a les 14:10h d'un diumenge qualsevol de juny m'anava a canviar la vida per complert!
Recordo que era un dia asolellat, clar i tranquil. Havia passat una nit intranquila però ni molt menys sospitava que aquella incomoditat nocturna vindria a ser el preludi d'una nova vida.
A les 10:30 entrava per la porta de la Clínica de la Sagrada Família caminant sense cap contracció, amb algunes pèrdues i amb molt d'escepticisme que aquell seria el DIA. Em van fer entrar a una sala petita on la llevadora, que vull pensar que tenia un mal dia, després de trencar-me les aigües em va comunicar que en poques hores seria mare. M'enrecordo que en aquell moment vaig posar-me a plorar pensant que no estava preparada per ser mare, que els 9 mesos que al principi se'm feien eterns no eren suficients i que necessitava uns quanst més per fer-me'n a la idea. Però no hi havia més temps, havia arribat el moment de posar-li cara al nom que havíem escollit, a posar-li un somriure als somnis que teniem i vestir de petons i carícies a la vida que havia nascut dins meu. Després de una mica més de tres hores i unes quantes contraccions galàctiques, tenia als meus braços la criatura que ha revolucionat la meva vida i que la omplert de colors, olors i somriures.

Al meu costat el pare, animant-me, mimant-me i al·lucinant amb mi d'aquell moment històric per les nostres vides.

Si hagués d'escollir un record de tots els que tinc d'aquell dia se'ns dubte l'olor de Lluc seria el primer. Una olor que no em puc treure del cap. Una olor dolça i profunda que ha penetrat el meu cor per sempre i m'ha fet presonera d'aquest cigró menut que dorm als meus braços.