el meu taller treu fum!

Aprofito que el meu fill ha decidit que a l'estiu ens hem d'aixecar més aviat, per compartir amb vosaltres el que fa molt de temps ocupa el meu temps lliure. Com sabeu estem preparant la festa d'aniversari del Lluc. No us ensenyaré gaire cosa fins després de la festa però per crear una mica d'emoció us ensenyo l'aspecte del meu taller últimament! Pobra màquina, si pogués parlar....
fins aviat,
m.

Primera festa!

Doncs si, dic primera festa perquè d'aquí dues setmanes en tindrà una altre!! Us volia ensenyar alguens fotografies del dia del seu aniversari amb la família! M'ha costat molt sel·leccionar les més maques perquè el Lluc estava esplèndid!! Semblava que era totalment conscient que era el protagonista d'aquell dia tant especial!

una família de 3!

esmorzant en un entorn increïble!

es va posar les botes!

una sorpresa per als avis! un àlbum: Lluc, un any de somriures

m'encantes!

el xilòfon dels papes li va encantar!

contes per compartir!

1 any!!!!!!!

No puc expressar en paraules la joia que el Lluc ha portat a la nostra vida, però les expressions en aquests recull de fotografies és una bona manera de fer-ho!
fins aviat
una mare enamorada

Festa d'aniversari del Lluc

Doncs si, el meu cigró ha fet un any!!! Sembla increïble que faci 365 dies que el Lluc és amb nosaltres!! Vam tenir una primera cel·lebració amb els avis i ara ho volem cel·lebrar amb els amics del Lluc! Aquí us deixo la invitació que han rebut personalment els convidats!!

La festa la fem conjuntament amb l'Adelaide, la filla d'uns amics nostres que també fa 1 any!
Espero que us agradi!
fins aviat
m!