Kit de Cuina Creativa!

Fa uns dies va ser l'aniversari de la meva neboda B i ho vam celebrar al parc amb tots els seus amics i família! Ella és una princesa menuda i preciosa que ens ha enamorat a tots amb la seva alegria!!!
Volia regalar-li quelcom especial i vaig pensar en fer-li un pack per a jugar a fer de cuinera amb la seva mama (que per cert és una gran cuinera!)

El Kit consistia en:
- Un rodet de fusta petit per a amassar i aplanar.
- Un llibret fet d'scrap i fulls en blanc per a que
 la petita dibuixi les seves receptes preferides 
(que només ella entendrà)
- Un talla-pastes petit en forma de papallona
- Els ingredients per fer el menjar: unes quantes bosses plenes de plastilina feta a casa de colors mooolt divertits! (recepta de la plastilina)
- Un davantal imprescindible per cuinar fet a mida. 

Em vaig oblidar de fer fotos a casa així que només tinc una foto i és del kit acabat!!!!!

El Kit acabat i preparat per regalar! 

"Xef Bruna"El davantal per no embrutar-se mentre "cuina".

La protagonista amb el seu pare!

A l'inici de la festa, nets...

al final de la festa..... i ens ho vam passar pipa!!!!

Espero que us agradi i us animi a fer regals pensats amb el cor i no tant amb la butxaca!!!!
fins aviat,
M.

Taller d'Scrap amb Dodot!

Avui us porto un post molt especial i divertit! Fa un parell de setmanes Dodot em va convidar, junt amb altres 5 mames-bloggers, per fer un taller d'scrap!!
Vaig passar gairebé tot un dia a la botiga de Cromatismes amb la divertida companyia de l'Anatxu, la Stella, la Mavi, la Isis i la Laura i la profe Mariona, gràcies noies per fer-me passar un dia ple de creativitat i riures!
També m'agradaria donar les gràcies a la Carlota i a la Laura, perquè ens van tractar com a reines sense oblidar ni un detall, des de l'esmorzar, el material per cadascuna, el dinar esplèndid i fins i tot un pastís per berenar!!! 

El taller consistia en fer un mini àlbum dedicat als nostres petits! Jo vaig aprofitar per fer un àlbum del primer any del Lluc i m'encanta el resultat! 

Us deixo un vídeo que resumeix molt bé el que vam fer aquell divendres de tardor...


Us deixo també les fotos del taller

 


Vam aprofitar per celebrar els 40 anys de Dodot!!! 
Va ser molt curiós (o no...) que totes les mames vam coincidir que realment aquests bolquers no tenen competència en el mercat. Si és veritat que són més   costosos però no més cars. Al ser tant absorbents n'utilitzes molts menys i per tant al llarg dels dies et compensen. A casa nostre per la nit són IMPRESCINDIBLES!!



I aquí us deixo el meu resultat del taller! Un mini àlbum dedicat al petit que ha revolucionat la meva vida i m'ha enamorat per sempre!


Que tingueu un bon dia!!
Fins aviat!
M.

coixins obsession!

Avui va de coixins! ja fa temps que he fet aquest coixins però encara no havia tingut temps de fer-lis fotos!!
un d'ells s'ha quedat a casa i l'altre ha viatjat fins a Lliber, un poblet molt maco d'Alacant on hi viu una princesa d'un any de nom Elah!

Ambdós estan fets amb la tècnica del Freezer paper i amb aplicacions. Son coixins de sobre súper fàcils de fer i moooolt resultons!!! Animeu-vos a decorar el vostre sofà, llit o el que vulgueu amb un coixí fet de 0 per vosaltres!!!


Fins aviat!!
la nina iona


Coixí per l'elah!